Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Våre tjenester

Nybrott Media AS bistår små og mellomstore bedrifter med design, utvikling av informative nettsteder og sosiale plattformer.

Din egen rådgiver

Vi gjør jobben for deg

Den største kostnadsdriveren er å ansette en person for å oppdatere og vedlikeholde ditt nettsted. Vi gjør jobben for deg til en årlig fastpris. Når du trenger hjelp til å endre et budskap, nyhet, nettsiden eller ønsker et kreativt illustrasjonsbilde til siden eller nyheten din, så kan vi hjelpe deg videre.

Tilpasset næringslivets virksomhet

Nettsider

Vi leverer nettsider gjennom synlige, brukervennlige, integrerte og automatiserte nettsider som bidrar til økt oppmerksomhet, trafikk og bedre lønnsomhet.

Publiseringsverktøy

Wordpress

Som leverandør av WordPress tilpasser vi publisering-løsningen etter dine behov. Etterhvert som WordPress fikk millioner av brukere verden over har funksjonaliteten i dag vokst til det ultimate publiseringsverktøy bygget rundt brukervennlighet knyttet til innholds-publisering. Som leverandør av publiseringsløsningen WordPress, tilbyr vi deg en moderne og enkel måte å administrere ditt innhold på. Det er flust av smarte funksjoner som feks. dra og slipp menyer for å endre plasseringer, dra og slipp filer fra datamaskinen din for å laste opp og sette inn bilder med ett klikk.

Innsikt

Vi gjør oss kjent og får en innsikt i din bedrift og dine behov.

Implementering

Vi implementerer og integrerer siden på ditt webhotell.

Spesifikasjon

Vi går igjennom spesifikasjoner og ønskede funksjonalitet.

Akseptanse/Leveranse

Vi overleverer vår leveranse med din aksept for sluttresultatet.

Design

Vi designer dine nettsider etter dine spesifikasjoner og ønsker.

Optimalisering

Vi justerer og optimaliserer nettsiden etter at du er på lufta.

Ønsker du å komme i gang?

Ta kontakt med oss for en nærmere avtale og uforpliktende pristilbud