Vedlikeholdsavtale

Vedlikeholdsavtale

En vedlikeholdsavtale er til for at du som kunde skal få en bekymringsfri hverdag på internett. 4 av 5 kunder velger å tegne en slik avtale.

La oss stå for sikkerhet, søkemotoroptimalisering, vedlikehold og regelmessige oppdateringer av din nettside slik at du kan bruke tiden din på andre viktige ting.

Alle avtaler er uten bindingstid.

Regelmessig backup

Vi tar regelmessig backup av din hjemmeside med tilhørende databaser. Hyppigheten av hvor ofte vi tar backup, avgjøres av hva slags type hjemmeside du har.

Regelmessig oppdatering av programvare

Å holde programvaren til en nettside oppdatert er svært viktig med tanke på sikkerhet og funksjonalitet. Internett utvikler seg hele tiden. Vi sørger for at din nettside holder følge med utviklingen.

Sikkerhet

Mange undervurderer sikkerheten rundt nettsider. Det gjør ikke vi.

Utvikling av teknologi går raskt, og sikkerhet på internett har aldri vært viktigere. I dag blir ca 30.000 nettsider hacket på verdensbasis hver eneste dag!

Uavhengig om du har en enkel eller stor nettside, er vår strenge prosedyre rundt sikkerhet være i høysete.

Regelmessig testing & feilretting

Vi tester  din nettside regelmessig og sørger for at den til en hver tid fungerer optimalt i forhold til funksjonalitet og ytelse.

Support

Alle vedlikeholdsavtaler inkluderer fri support.

Ukentlige besøksrapporter

Alle vedlikeholdsavtaler inkluderer ukentlige besøksrapporter tilsendt på e-post.

SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO) er et tidkrevende arbeid som krever regelmessig arbeid. Vi tilbyr regelmessig SEO i våre vedlikeholdsavtaler.

Kontakt oss for mer info om vedlikehold av din nettside.