Canon speilløst systemkamera med 4K-video

  • Foto
Canon EOS M50 Lifestyle Mohamed Abdulle

Canon lanserer EOS M50, en ny forbrukermodell blant produsentens speilløse kameraer, men med interessante nyheter. I tillegg kommer de samtidig med en rekke andre nyheter.

I dag lanserte Canon et etterlengtet alternativ blant speilløse systemkameraer, i tillegg kommer de med en innstegsmodell med navnet Canon EOS 2000D samt en ny blits Speedlight 470EX AI som vissnok skal være verdens første blits med AI indirekte blits.

Canon EOS M50

Canon lanserer i dag EOS M50, et nytt tilskudd i EOS M-serien og Canons mest intuitive og teknisk avanserte speilløse kamera til dags dato. EOS M50 er utviklet for moderne eventyrere og er Canon første speilløse kamera med videoopptak i 4K-kvalitet, vribar berøringsskjerm og Canons nyeste DIGIC 8-bildeprosessor.

Det nye kameraet er også utstyrt med Wi-Fi og Bluetooth for sømløs tilkobling, APS-C CMOS-sensor på 24,1 megapiksler for flott bakgrunnsuskarphet og skarpe bilder med høy oppløsning i svakt lys, samt serieopptak med 10 bilder i sekundet. Mer om Canon EOS M50 kan du lese på Foto.no.

Canon EOS 2000D

En av de nye tilskuddene i Canons innstegsutvalg er designet for dem som jakter på nye opplevelser og muligheten til å dele raskt og enkelt på sosiale medier. EOS 2000D har en kraftig kombinasjon av APS-C-sensor, DIGIC4+-bildeprosessor, sømløs Wi-Fi-tilkobling og brukervennlige funksjonsveiledninger integrert i kameraet, slik at du kan formidle historier som detaljerte stillbilder og filmer i full HD-kvalitet.

EOS 2000D er utstyrt med en ny 24,1 megapikslers APS-C-sensor, og gir deg full kontroll over dybdeskarpheten og flott bakgrunnsuskarphet (bokeh). Den nye modellen takler opptak i svakt lys med opptil ISO 6400, som kan utvides til ISO 12800, noe som gir deg mulighet til å ta flotte, stemningsfulle bilder etter mørkets frembrudd.

Verdens første blits med AI indirekte blits – Canons Speedlite 470EX-AI

Canon Speedlight 470EX-AI en ny automatisk intelligent indirekte blitsfunksjon (AI Bounce) som gir imponerende enkel og brukervennlig blitsfotografering. Denne revolusjonerende nye teknologien beregner og justerer automatisk bildehodeposisjonen for å sikre optimal belysning og flott resultat.

Funksjonen for AI indirekte blits automatiserer indirekte blitsbelysning. Denne splitter nye innovative funksjonaliteten fyrer av et testblink med blitsen som brukes til å beregne beste blitshodeposisjon for naturlig, flott motivbelysning, og det motordrevne blitshodet justeres så automatisk til denne posisjonen. Denne helautomatiske modusen justerer blitshodet for hvert enkelt bilde og eliminerer uønskede komplikasjoner. Dermed trenger du ikke bruke tid på å vurdere bildet og endre blitshodeposisjon manuelt. Med Speedlite 470EX-AI får fotografer på alle ferdighetsnivåer tilgang til rask og brukervennlig blits med flott resultat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *