Foto oppdrag

Foto oppdrag

Trenger du hjelp til å dokumentere med bilder, eller trenger du et godt portrett?

Vi hjelper bedrifter og privatpersoner med til alt ifra miljøbilder,  presentasjonsbilder, produktbilder, kampanjebilder, portrettbilder og dronebilder fra lufta. Nybrott Media AS har sertifiserte droneflyvere.

Bruksrett

Vi gir full bruksrett til våre kunder etter betaling på oppdrag har funnet sted. Du har mulighet til å bruke bildene akkurat som du selv ønsker inkludert reklame. Det er den som tar bildet som har rettighet på bildet og kan gi bruksrett etter avtale, noe som vi gjør hvis ikke annet har blitt særlig avtalt.

Familiebilder

Jubileum, konfirmasjon eller 1-årsbilde av poden. Vi tar rimelige pakker og inkluderer alltid bilder med i pakkene våre i tillegg til selve fotograferingen.

Priser

Pris vil avhenge av hva slags bilder som ønskes og antall bilder. Vi tilbyr priser fra 2500,- og tilbyr noen av landets beste priser. Ønsker du i tillegg utskrift av bilder, kan vi også tilby dette. Alt inkludert i den totalt prispakken vi blir enige om.

Område

Vi utfører oppdrag i hele Viken fylkeskommune.

Oppdrag utenfor kan også avtales mot et ekstra reisetillegg.

Portrett

Slik kommer du igang

Vi ønsker å gjøre ting enkelt for deg og ved en enkel prosess er vi klare for å sette i gang.

Første kontakt

Du kontakter oss og forteller litt mer om hva du ønsker bistand med.

Førstekontakten kan vi gjerne ta over e-post og telefon.

Behovsanalyse

Vi går igjennom hvilke bilder du er på jakt etter samt form og setting.

Pristilbud

Du får et signert pristilbud på jobben du ønsker utført. Her får du en enkel og grei oversikt over alle elementer og hva vi er blitt enige om.

Prøvebilder

Vi sender deg noen testbilder du kan plukke ut før vi starter etterbehandlingen av bildene.

Overlevering

Du får overlevert ønskede bilder sammen med originalfiler for eget bruk. Har du valgt å få disse på papir og evt. innramming i tillegg, vil dette overleveres samtidig.

Kontakt oss

Har du generelle spørsmål eller ønsker mer informasjon om fotografering? Bruk skjemaet under, så svarer vi deg i løpet av kort tid.