Dronearena – DJI åpner innendørs arena i Sør-Korea

Dronearena – DJI åpner innendørs arena i Sør-Korea

DJI åpner senere denne måneden en innendørs dronearena for profesjonelle såvel som amatører.

Åpner verdens første dronearena i Sør-Korea

Droneleverandøren DJI har allerede åpnet to butikker – en i Kina og en i Sør-Korea. Nå åpner de som de første i verden en innendørs arena for droner.

Arenaen vil inneholde flere sikkerhetsnett, sirkler med ledlys for avanserte dronepiloter. I tillegg vil man også ha instruktører som hjelper og lærer nybegynnere til å fly drone. Flere workshop’er settes opp for de som ønsker å lære litt om hvordan man gjør enkle reparasjoner på dronene sine.

Profesjonelle dronepiloter og droneklubber kan også leie arenaen for ulike events og racing. DJI sier at de ønsker å gjøre droneflyving mer tilgjengelig for folk samt formidle hvor enkelt det er å lære seg å fly en drone fra DJI. De håper å skape et sikkert miljø der folk får eksperimentert med de muligheter som ligger til droneflyving.

Droneflyving har etablert seg i utlandet med ulike ligaer også kalt «leagues». De vil kunne bruke dronearenaen til ulike formål. Slike ligaer er enda ikke etablert i Norge, men vi får se om dronefeberen tar av på dette området også, nå som vi har et lag med i VM. Tilgangen til det å bli en dronepilot også er tilgjengelig i flere byer og skoler.

Da får vi se og håpe på at noen også i Norge etablerer en arena for droneflyving innendørs såvel som utendørs. Tilgangen til lokaler skulle ikke by på problemer da vi har en del haller som står ubrukt i Norge i dag. Men om DJI vil etablere seg i Norge med egne arenaer er vel tvilsomt. Her må det nok private aktører til i samarbeid med produsenter, leverandører og ikke minst luftfartstilsynet.

Om du har tenkt, eller vet om arenaer her i Norge, er det fint om du legger igjen en kommentar under.

Kilde: The Verge

 

 

Stikkord: ,

About The Author

Nybrott
Nybrott Consulting driver med droneflyvning for private og kommersielle aktører samt stat og kommune. Nybrott Consulting leverer også grafiske og nettbaserte tjenester.
Hva er din mening?

No Comments

Leave a Reply

THEY'RE THE BEST

VÅRE PARTNERE

VI ER ALLTID HER FOR DEG

KONTAKT OSS

Har du generelle spørsmål, tips eller ønsker du å få tilbud på et oppdrag? Vi er alltid her for deg, så ta gjerne kontakt, så svarer vi deg så fort vi kan!

Adresse:

Kirkelia 3
1925 Blaker

Mobil:

+47 46 37 37 37