Booking av sykkelbag

SYKKELBAG: Sykkelbaggene som tidligere har vært mulig å booke hos Scandinavian Photo er nå avsluttet. For de som allerede har booket for våren og sommeren 2017, bes dere henvende dere direkte til daglig leder Stig Gunnar Kolberg i Scandinavian Photo.

Undertegnede som har vært administrator for bookingen har sluttet i overnevnte firma og er nå og finne hos Norges beste fotonettsted www.foto.no. Vi anbefaler alle våre venner i Blodsmak om å knytte kontakten til foto.no som også har en fantastisk nettbutikk butikk.foto.no hvor du i fremtiden som blodsmakmedlem vil få fordelaktige tilbud og oppfølging.

PS! Det er tidligere og eksisterende Blodsmak-medlemmer og fotoentusiaster fra tidligere FotoVideo som nå har startet opp «Nye» Foto.no. Velkommen skal du være!

Nytt utstyr? Ta kontakt med meg på morten@foto.no.

Blodsmak Sportsklubb

Er du medlem av Blodsmak Sportklubb, og skal ut på en kortere eller lengere reise? Da kan du få booket en flott sykkel-koffert/ -bag hos Scandinavian Photo. Sjekk om perioden er ledig og book en gratis bag. Denne kan du plukke opp hos Scandinavian Photo i Møllergata 4 i Oslo.

Åpningstider hos Scandinavian Photo er mandag – lørdag  kl. 10:00 og 18:00.

Sykkelbag

 

Sykkelbag - EVOC Bike BagEvoc

Evoc bag’en har vi kun en av. Denne bagen er en myk polstret type som beskytter sykkelen. Denne passer også til15mm Trough Axel. Altså gaffel med 15mm gjennomgående aksling. Vanlig på nye terrengsykler. Teknisk informasjon om bagen finner du her.

 

Sykkelbag - B&W Bike bag

B&W

Denne sykkelbaggen er også av en myk type, men har en mere stødig hardcase i bunnen som stiver av noe mer. Teknisk informasjon om bagen finner du her.

 THEY'RE THE BEST

VÅRE PARTNERE

VI ER ALLTID HER FOR DEG

KONTAKT OSS

Har du generelle spørsmål, tips eller ønsker du å få tilbud på et oppdrag? Vi er alltid her for deg, så ta gjerne kontakt, så svarer vi deg så fort vi kan!

Adresse:

Kirkelia 3
1925 Blaker

Mobil:

+47 46 37 37 37